Verder prisoten na ACHEMA in IFAT

IFAT, 14. – 18. maj
Vodilni svetovni sejem za upravljanje z vodo, odplakami, odpadki in surovinami, razstavni prostor B1.234

 

ACHEMA , 11. – 15. jun
Svetovni forum in vodilni sejem za procesno industrijo, dvorana 8, razstavni prostor C04

Na sejmu IFAT 2018 bo Verder Deutschland sodeloval na razstavnem prostoru B1.234, kjer bo predstavil peristaltične cevne in cevne črpalke, vijačne centrifugalne črpalke in črpalke z dvojno membrano. Blagovne znamke Verder Verderflex, Verderhus in Verderair bodo združene s ponudbo peristaltičnih črpalk Ponndorf. Ta program črpalk je prilagojen za čiščenje vode in odpadne vode, na kar se osredotoča razstava IFAT.

Na sejmu ACHEMA bo program, ki ga Verder predstavlja, sestavljen iz črpalk za procesno in kemično industrijo. Poleg podjetij Verderflex, Verderair, Verderhus in Ponndorf bodo predstavljene tudi elektropolirane centrifugalne črpalke Packo. Vse te črpalke proizvajamo sami, zato imamo obsežno znanje, da odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

Novost pri ACHEMA je inovativna aplikacija Verderflex za brezžično daljinsko upravljanje natančne dozirne črpalke Verderflex Vantage 5000. Aplikacija sporoča ključne podatke o delovanju črpalke v realnem času za stroškovno učinkovito proizvodnjo in operativni nadzor iz omrežja posameznih naprav črpalk. Verder prikazuje tudi trdno obdelano membransko črpalko Verderair Pure in Verderflex DURA skozi virtualni objektiv.