Verder je přítomen na ACHEMA a IFAT

IFAT, 14. – 18. května
Přední světový veletrh pro hospodaření s vodou, odpadními vodami, odpady a surovinami, stánek B1.234

ACHEMA ,11. – 15. června
Světové fórum a přední výstava pro procesní průmysl, hala 8, stánek C04

Na veletrhu IFAT 2018 se Verder Deutschland zúčastní na stánku B1.234, který představí peristaltická hadicová a trubková čerpadla, šroubová odstředivá čerpadla a dvojitá membránová čerpadla. Značky Verder Verderflex, Verderhus a Verderair budou kombinovány s řadou peristaltických čerpadel Ponndorf. Tento program čerpadel je přizpůsoben pro čištění vody a odpadních vod, na které se výstava IFAT zaměřuje.

Na ACHEMA program, který Verder prezentuje, se bude skládat z čerpadel pro procesní a chemický průmysl. Kromě Verderflex, Verderair, Verderhus a Ponndorf se představí také elektroleštěná odstředivá čerpadla Packo. Všechna tato čerpadla jsou vyráběna ve vlastní režii, takže máme rozsáhlé znalosti k zodpovězení jakýchkoliv dotazů, které byste mohli mít.

Novinkou v ACHEMA je inovativní aplikace Verderflex pro bezdrátové dálkové ovládání přesného dávkovacího čerpadla Verderflex Vantage 5000. Aplikace podává v reálném čase klíčové informace o výkonu čerpadel pro nákladově efektivní výrobu a řízení provozu ze sítě jednotlivých čerpacích zařízení. Verder také ukazuje obrobené membránové čerpadlo Verderair Pure a Verderflex DURA prostřednictvím virtuální čočky.