Verder vytváří čisté drama v pařížské opeře

Pro operu „La Nonne Sanglante“ (Krvavý non) vytvořil Verder drama v jeho nejčistší podobě: krvavé efekty v této podívané byly realizovány trubkovým čerpadlem Verderflex M025.

Příběh vypráví o dvou milencích, obou ze znepřátelených rodin, kteří potřebují uniknout, aby mohli být spolu. Po mnoha dobrodružstvích, kdy se zdá, že vše skončí dobře, se potuluje duch jeptišky a žádá odplatu. Na svatební hostině se duch zhmotní a zabije jako zadostiučinění za minulé viny, otce ženicha.

Tak říkajíc šťastný konec!

Verder doporučil a dodal dvě trubková čerpadla M025 (https://www.verderliquids.com/int/en/oem-peristaltic-pumps/verderflex-oem/m025/), která vytvořila dokonalé drama na jevišti. Pumpa je instalována vzadu na zpěvačce pod šaty, které jsou poměrně velké, s pytlíkem falešné krve. Napájení pumpy je připojeno k baterii, která není pro publikum viditelná. Trubka prochází vzadu a je přelepena páskou, aby šla dopředu, opět pod šaty. V momentě supreme zpěvák mačká tlačítko a je celý od krve. Druhé čerpadlo se používá jako záložní.