Aktuální situace: nadále zpracováváme všechny Vaše nabídky, požadavky a dodáváme čerpadla v standardních termínech

Rádi bychom vám poskytli informace  týkající se našeho obchodního provozu v této pro nás všechny těžké době.  Společnost  Verder přijímá postupně  veškerá  opatření,  abychom byly  stále schopni zajistit  plnou podporu našim zákazníkům, včetně dodávek všech čerpadel a náhradních dílů, aby nebyla ohrožena vaše výroba.

Odpovědnost za zastavení lavinovitého  šíření COVID-19 leží na každém z nás. Proto se snažíme minimalizovat rizika osobního kontaktu jak se zákazníky, tak i mezi pracovníky naší společnosti.

U všech profesí, kde je to  technicky možné,  je zřízena práce z domova (home Office). Proto naše zaměstnance můžete i nadále  kontaktovat jak na běžných telefoních číslech, tak i e-mailových adresách .

V nezbytných případech jsme připravení i k osobnímu kontaktu, jednoznačně však dáváme přednost telefonické či digitální komunikaci (e-mail, Skype, Webex, Teams atd)

V tuto chvíli můžeme plně zaručit stejnou úroveň služeb, na jakou jste zvyklí, ale v těchto nestabilních a velmi dynamických časech  bohužel nemůžeme předpovídat blízkou budoucnost.  Z naší strany můžeme tedy pouze doporučit našim zákazníkům,  aby se případně předzásobili  běžnými  náhradními díly  případně záložními čerpadly, která jsou nezbytně nutná  pro vaše procesy a výrobu v horizontu několika týdnů.

K dnešnímu dni můžeme potvrdit následující:

  • Všichni naši technici  pracují a jsou on-line  a rádi vám  poskytnou  odborné konzultace, vypracují potřebné nabídky a zpracují vaše  objednávky
  • Na našich webových  stránkách najdete i  nadále potřebné informace pro  technický servis, stejně tak  konzultační rady a veškeré informace a dostupné kontakty
  • Máme k dispozici opravdu dostatek zásob pro výrobu všech našich klíčových produktů
  • Náš centrální sklad je plně funkční a je schopen zpracovat všechny každodenní objednávky čerpadel, náhradních dílů a příslušenství jako obvykle
  • Spolupracujeme s našimi logistickými partnery, abychom zajistili včasné doručení vaší objednávky.

Pokud potřebujete jakoukoliv radu, technickou konzultaci,  nabídku  nebo servis  čerpadla:

Kontaktujte naše   kanceláře, případně  našeho zástupce ve vaší oblasti. Kromě standardní telefoní komunikace rádi zprostředkujeme i  videokonference prostřednictvím Skype, teams, Webinař, webex  (nebo jiných platforem pro digitální setkání) pro osobní konzultaci. Při těchto setkáních i s více účastníky můžeme plně využít i možnosti sdílené prezentace návodů, výkresů, technických brožur a podobně. V případě potřeby technického řešení jsme připraveni vám  poradit s nastavením, případně zapůjčit web kameru pro videohovor.

Děkujeme vám za pochopení a spolupráci  a budeme dále plně  pracovat, abychom naplnili náš slogan „Passion For Pumps”.

 S přátelským pozdravem,
Verder s.r.o.

Odpovědět
Historie
Uloženo
Komunita